KonceptutvecklingTryck

KGK Motor

Vår Utmaning

KGK är ett familjeägt företag i fordonsbranschen som säljer några av de starkaste varumärkena på marknaden, från snöskotrar och fyrhjulingar till motorcyklar och båtar. De säljer både direkt och via återförsäljare och behöver därför kunna ta fram butikskommunikation som lyfter fram deras breda produktflora i alla miljöer där de säljs – från båthallar till MC-butiker.
Alla återförsäljare har olika förutsättningar i sina lokaler vilket skapar utmaningar för montering och budskap. Därför sökte de en partner som kunde hantera deras varumärken med en god variation mellan olika visuella uttryck och tekniska lösningar.

alt-text

Vår Lösning

Generellt förordar vi på Dixa att kunna vara med tidigt i kundernas process för att redan på idéstadiet kunna ta fram lösningar för att hitta det optimala kommunikationsmaterialet. Med en så pass bred och komplex uppdragsflora som KGKs blir detta extra viktigt. Därför har vi satt upp en arbetsprocess där vi har täta avstämningar och arbetsmöten för att gemensamt komma fram till bästa möjliga resultat. Vårt lättillgängliga läge i Solna gör också att de har möjlighet att vara närvarande hos oss regelbundet och tillsammans ta fram prototyper direkt i vår produktion.

 

alt-text

Vår Process

Tillsammans med KGK har vi tagit fram en process där de presenterar sina idéer om hur de vill lyfta fram en produkt eller ett sortiment och vi presenterar ett urval av innovativa och flexibla lösningar som speglar deras varumärken på ett visuellt tilltalande och funktionellt sätt. KGK uppskattar också Dixas kompetens genom hela kedjan med produkter som är ekonomiska att distribuera, enkla att montera och tar hänsyn till hållbarhet – dessutom är de självklart alltid visuellt tilltalande.

För att diskutera hur vi kan påbörja ett framgångsrikt samarbete för att du ska nå ut med ditt budskap i olika sammanhang på ett innovativt och säljdrivande sätt – kontakta oss!

alt-text