Dekor

Dekor är ett enkelt men fantastiskt sätt för att snabbt förändra och fräscha upp ytor på. Allt i från butiker, restauranger, gallerior och kontor kan med enkla och prisvärda medel snabbt få sig en totalförändring med butiksdekor. Dessutom kan du variera dem i det oändliga.

Fördelarna är att du på så sätt kan skapa unika, minnesvärda och tilltalande miljöer som passar din verksamhet. Dessutom kan du med enkla medel förnya både inredning och budskap för att passa olika kampanjer eller tillfällen.

De mest vanligt förkommenade materialen är fototapeter, inredningsfolier och tryckta folier. Det finns inga begränsningar för vilka mönster och färger som finns att tillgå. Här kan du tänka hur stort, litet, extremt eller enkelt du vill.

Dekor för hel butiksinredning eller snabba förändringar

Du kan enkelt skapa en specifik stämning eller uttryck beroende på vilket material eller mönster du väljer. Kanske är det bara din logotyp på fönstret du är ute efter. Å andra sidan kanske du vill förändra hela din butik med butiksdekor med tilltalande mönster och budskap. Eller så kan du klä om din befintliga inredning till ett modernare och mer tilltalande utseende. Vill du tapetsera dina väggar och tak? Kanske har du inte utnyttjat din golvyta på bästa sätt? Golvdekor är ett utmärkt sätt att förmedla budskap på! Vad du än bestämmer dig för kan ytorna även behandlas med ett extra laminat. Detta för ge ytorna ett ännu bättre skydd och för extra hållbarhet.

Segmentet inredningsfolier har vuxit enormt den senaste tiden och det finns ett nästan oändligt stort urval av olika mönster, med och utan struktur.

Ett annat enkelt sätt att byta dekor är med våra enkla GLS skyltar med integrerad magnet där man beställer nya motiv och enkelt byter budskap själv. Läs mer och inspireras av det här: https://www.green-lite.se/om-oss/material/vart-unika-gls-koncept/

Hör av dig så berättar vi mer om vårt utbud av butiksdekor.