Banderoll

Vi är experter på att hjälpa företag att synas och sticka ut i mängden. Därför finns självklart även banderoller i vårt sortiment. Banderoller är det ultimata verktyget i marknadsföringssyfte. Med banderoller i olika format, designs och material som tyg, vinyl och PVC kan vi skräddarsy den perfekta lösningen för dina behov. Tillsammans hittar vi det perfekta genomförandet för just din verksamhet.

Oavsett om du behöver en stor banner för att täcka en byggnadsfasad eller en mindre för att marknadsföra en specifik produkt, kan vi producera banderoller i alla möjliga format och designer. Vår designavdelning arbetar nära dig för att skapa en banner som representerar ditt varumärke och ditt budskap på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder banderoller i olika material, inklusive tyg, vinyl och PVC. Tygbanderoller har en elegant och mjuk känsla, medan vinyl- och PVC-banderoller är slitstarka och tåliga mot väder och vind. Oavsett din miljö och behov kan vi skapa den perfekta banderollen för dig

Banderoll – enkla att installera och pålitliga

Våra banderoller är enkla att installera och kan enkelt flyttas för att möta dina skiftande behov. Detta gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ för marknadsföring på olika platser och evenemang.

Vi förstår vikten av att investera i banderoller som varar. Våra banderoller är kända för sin pålitlighet och hållbarhet. De är speciellt designade för att vara väderbeständiga och tåliga mot utmanande förhållanden, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk.

Oavsett om du vill marknadsföra din butik, kommunicera ditt budskap på ett evenemang eller skapa varumärkesexponering på olika platser, är våra banderoller den ultimata lösningen. Kontakta oss på Kontakt för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta banderollen för din marknadsföringsstrategi. Med Dixa är ditt varumärke i goda händer, och vi ser fram emot att hjälpa dig att nå nya höjder inom butikskommunikation och produktexponering.