Shop in shop

En shop-in-shop är en effektiv metod för att öka försäljningen och skapa engagemang för ditt företag. Fördelarna med en shop-in-shop är att du skapar en unik och minnesvärd butiksmiljö inom en butik eller annan affärsmiljö. Vi väljer material och tillvägagångssätt utefter varje specifikt behov och det som är mest effektivt och lönsamt just för dig och din butik. Konkurrensen om uppmärksamhet och yta är stenhård och här gäller det att sticka ut och skapa innovativa och iögonfallande produktexponeringar för att lyckas på bästa sätt.

Vi erbjuder inspiration och vägledning inklusive design, produktion och installation av butiken. Våra erfarna och professionella montörer hjälper dig med allt från enkel installation till mer komplexa projekt. Vidare kan de självklart även bistå med demonteringen när projektet är över.

Vi använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din shop-in-shop håller länge och ser bra ut. Förutom detta hjälper vi dig också att planera och genomföra din tillfälliga butik eller exponeringsyta i enlighet med lokala lagar och förordningar.

Shop in shop ett lönsamt koncept

Våra erfarna Projektedare vägleder er till rätt lösning för rätt ändamål. Ska den tillfälliga butiken transporteras runt till olika platser behöver vi tänka igenom konstruktionen för att underlätta och minimera transportkostnader. Dessutom ska den vara lättmonterad för att det ska bli så effektivt och enkelt som möjligt. Därför paketerar vi produkterna i platta paket eller färdigmonterade på pall utefter kundens önskemål.

När projektet eller butiken gjort sitt är det också viktigt att man tänkt igenom hur återvinningen ska ske. Därför är det möjligt att ta fram produkter i material för återanvändning flertalet gånger med lång hållbarhet eller andra material som håller för kortare perioder som är enkla och säkra att återvinna.

Låt oss hjälpa dig att skapa en unik butiksmiljö som ökar försäljningen och skapar engagemang för ditt varumärke. Hör av dig till oss så berättar vi mer! Kontakt