Golvdekaler

Golvdekaler är en utmärkt plattform för din marknadsföring! Dessutom är golvdekaler svåra att missa eftersom vi nyttjar ytan vi går på. De blir på så sätt en fantastisk plattform för din markandsförning och är perfekta för att informera och kommunicera genom. Kampanjer och specifika produkter marknadsför du väl med hjälp av olika typer av dekaler. Utöver detta fungerar golvdekaler fantastiskt bra till att förmedla uppmaningar som att hålla avstånd eller som vägvisare.

De kan placeras på alla tänkbara platser och innehålla vilka budskap och uppmaningar som helst. Färg, form och utseende på dekalen är det du som bestämmer. Behöver du idéer eller förslag finns vi såklart till och hjälper dig ta fram något innovativt. Golvdekaler passar perfekt i alla möjliga typer av miljöer så som köpcentrum, kontor, gym och allmänna utrymmen.

Golvdekaler för alla tillfällen

Materialet anpassar vi och laminerar för olika typer av hållbarhet och livslängd. Det som avgör är hur länge dekoren ska sitta uppe och vem som ska montera den. Efter en tid ska den kanske även tas bort och då finns våra duktiga montörer tillhands. De ser först och främst till att resultatet håller på bästa sätt men hjälper även till när det är dags att byta ditt budskap eller kampanj. På så sätt är golvdekaler det perfekta sättet att förändra din butik utan att behöva göra permanenta förändringar.

Det är en spännande lösning för kortvariga kampanjer eller för tillfällig information samtidigt som de gör en stark visuell påverkan. Missa inte möjligheten att förmedla ditt budskap på ett enkelt och roligt sätt med unika och tilltalande golvdekaler!

Vill du förändra det visuella uttrycket i din verksamhet på ett effektivt och innovativt sätt är golvdekaler ett utmärkt val.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig skapa en effektiv golvkampanj eller sprida ett budskap eller information. Kontakt