Podier

Podier och golvmontrar är ett utmärkt sätt för att maximera din produktexponering! Dixa erbjuder en mängd olika storlekar och utföranden. Vi skapar det som passar bäst och som är mest prisvärt för dina specifika behov. Dessutom är våra podier lätta att sätta upp och ta ner och man kan enkelt flytta runt dem för att passa i olika miljöer. Allt i från köpcentrum, butiker, mässor och olika events.

Till exempel hjälpte vi våra vänner på Alm Event & dekor med detta. Vi producerade 200 montrar i ett miljövänligt material inför mässan Ung Företagsverksamhet. Montrarna monterades snabbt under en natt i Mall of Scandinavia. Även här är ändamålen för olika typer av podier oändliga. Allt beroende på vilket material och vilken konstruktion vi tillverkar dem i. Se mer om mässmontrarna här: https://www.linkedin.com/company/dixa-ab/posts/?feedView=all

Podier och golvmontrar för ökad uppmärksamhet

Podier är en utmärkt lösning för butiksinredning. De kan förvandla en vanlig butik till en imponerande och inbjudande plats att shoppa i. De kan vara höga, fristående plattformar som markerar specifika produkter eller varumärken samt att de skapar en känsla av exklusivitet och premiumkvalitet.

Podier är ett utmärkt sätt att fånga kundernas uppmärksamhet och få dem att stanna upp och titta på det som presenteras. Produkterna vi placerar på podierna gör att vi fokuserar på dessa och det ger kunderna en tydlig förståelse för vad som särskiljer dem från andra produkter i butiken. Podierna skapar en röd tråd genom butiken genom att matcha färger och material med varandra och därigenom en mer enhetlig och sofistikerad look.

Varumärkesidentiteten förstärker vi också genom att vi skapar en mer exklusiv upplevelse för kunden. Att placera specifika produkter på podierna gör också att du hjälper kunderna att hitta det de söker och ökar försäljningen.

Vi hjälper dig gärna skapa en effektfull display för att på så sätt öka försäljningen av dina produkter. Kontakta oss idag!” Kontakt