Butikskampanj

En butikskampanj fångar kundernas uppmärksamhet för specifika produkter eller tjänster. Det finns många olika tillvägagångssätt för att att skapa den ultimata butikskampanjen. Man kan arbeta med allt i från skyltar, fönsterdekor, väggdekor, banderoller. Oväntade displayer och produktexponeringar är ett annat alternativ. Det är möjligt att skapa helt originella produkter och produktexponeringslösningar anpassade för just din kampanj. Att arbeta med podier i varierande storlekar är ett mycket populärt alternativ. Dessa finns för såväl mer kortvariga och tillfälliga kampanjer till helt bestående lösningar som fungerar som en del av butiksinredningen. Här får man ha i åtanke vad som är mest lönsamt och effektivt och fundera på vilka lösningar som man kan använda återkommande.

Värdefullt att tänka på är att det inte är prislappen på varje enhet som är det viktigaste. Det är prislappen på hela konceptet inklusive frakter, montage och även demontage. Det ska vara smidigt för butikspersonal och visual merchendisers att bygga upp kampanjen och även att ta ner den. Beroende på hur länge din kampanj ska leva anpassas också materialvalen och lösningarna. Vi har produkter för alla tillfällen och även smarta kostnadseffektiva lösningar för återkommande kampanjer.

Butikskampanj – enkelt och effektivt

Våra smarta lösningar förenklar paketeringen så det blir så litet och effektivt som möjligt. Att ta fram det mest miljövänliga tillvägagångssättet är också en mycket viktig del i vår process.

Med vår expertis på butiksreklam kan vi hjälpa dig att skapa effektiva och säljdrivande kampanjer som sticker ut och får kunderna att lägga märke till dina produkter eller tjänster.

Vi strävar också efter att skapa en speciell atmosfär och känsla i din butik genom att använda olika lösningar som inredningsfolier och fototapeter. Vi kan också hjälpa dig med att planera och genomföra olika aktiviteter som kommer att genomföras under kampanjen, såsom events, samt att planera för och hantera eventuella problem som kan uppstå under kampanjen. Låt oss hjälpa dig att skapa en butikskampanj som ökar försäljningen och skapar engagemang för ditt varumärke. Hör av dig så berättar vi mer! Kontakt