Hyllvippor

Hyllvippor är utmärkta budskapsbärare och hjälper din kunder att hitta rätt produkt i butiken. Dessutom uppmuntrar de till fler köpbeslut. De synliggör därmed priser och produkter och visar speciella erbjudanden eller kampanjer. De sitter på en flexibel plastarm som man fäster på butikshyllan. Vi tillverkar alla typer av hyllvippor, hylltalare och hyllkantlistlister i både papper och plast med aluminium och plastarm. De går dessutom att trycka i alla världens färger och former, allt för att dra uppmärksamhet till sig och skapa merförsäljning. Vi har hyllvippor i de vanligaste formaten men kan självklart skapa helt unika och figurskurna vippor till din kampanj.

Hyllvippor är också mycket pålitliga och hållbara. De kan även lamineras för en exklusiv och hållbar yta. Det är ett prisvärt och enkelt sätt att lyfta fram specifika kampanjer och produkter. Lätta att montera för butikspersonalen samtidigt som de framför budskap på ett tydligt sätt.

Så vill du organisera och presentera dina produkter på ett professionellt och tilltalande sätt, är hyllvippor det perfekta valet. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera din butikspresentation.