Hyllvippor

Hyllvippor är utmärkta budskapsbärare och hjälper din kunder att hitta rätt produkt i butiken. Dessutom uppmuntrar de till fler köpbeslut. De synliggör därmed priser och produkter och visar speciella erbjudanden eller kampanjer. De sitter på en flexibel plastarm som man fäster på butikshyllan. Vi tillverkar alla typer av hyllvippor, hylltalare och hyllkantlistlister i både papper och plast med aluminium och plastarm. De går dessutom att trycka i alla världens färger och former, allt för att dra uppmärksamhet till sig och skapa merförsäljning. Vi har hyllvippor i de vanligaste formaten men kan självklart skapa helt unika och figurskurna vippor till din kampanj.

Öka korsförsäljningen

Vipporna fästs enkelt på hyllkanter och framhäver specifika produkter, vilket leder till ökad synlighet och uppmärksamhet från kunderna. Det är det perfekta sättet att visa upp nya produkter, kampanjer eller säsongsbetonade erbjudanden.

Vi erbjuder fullständigt anpassade hyllvippor som kan skräddarsys för att matcha din butiks estetik och varumärke. Våra erfarna designers kan hjälpa dig att skapa ögonfångande layouter och budskap som lockar kunderna.

Hyllvipporna ger dig möjlighet att kommunicera viktig information om produkterna, såsom fördelar, prisreduceringar och unika säljargument. Det är ett enkelt sätt att vägleda kunderna mot rätt produktval.

Genom att marknadsföra kompletterande produkter tillsammans kan hyllvippor öka korsförsäljningen. Kunden kanske inte visste att de behövde det andra objektet tills de såg det framför sig!

Våra hyllvippor är enkla att montera och ta bort, vilket sparar tid för din personal och minimerar besväret med att ändra utställningar. Vi är engagerade i miljövänliga produktionsmetoder och erbjuder alternativ för återvunnet material och återvinningsbara hyllvippor.

Så vill du organisera och presentera dina produkter på ett professionellt och tilltalande sätt, är hyllvippor det perfekta valet. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera din butikspresentation.