Butiksskyltning

Butiksskyltning är ett måste för att fånga kundernas uppmärksamhet och för att öka tillströmningen till din butik. Vi känner väl alla till uttrycket syns du inte så finns du inte?

Butiksskyltning kan göras på många olika sätt och den första och kanske viktigaste ytan kan vara era fönster. Det kan trots allt vara det första dina kunder ser. Därför bör du ta möjligheten att fånga uppmärksamheten redan där! Genom att sätta upp logotyper, budskap eller kampanjer direkt på fönstren förstärker du snabbt din kommunikation. Fantasin är det enda som sätter gränser för hur och på vilka sätt. Samtidigt är det också det som avgör vilken effekt och vilket resultat det ger.

Materialen, tillvägagångsätten och storlekarna på butiksskyltar och dekor kan skapas och varieras i en oändlighet. Det kan självklart även bero på om du är i behov av permanenta butiksskyltar eller skyltar för specifika kampanjer, produkter eller varumärken. Givetvis kan det också vara butiksskyltar med information eller uppmaningar.

Butiksskyltning inne och ute

Skyltning av insidan av butiken är minst lika viktig som utsidan för att bibehålla konsumentens uppmärksamhet. Här kan man arbeta olika beroende på om man vill framhäva olika avdelningar eller specifika produkter. Man kan jobba med frihängande skyltar, väggskyltar, ljusskyltar, wayfinders, frigolitskyltar och digitala skärmar. Viktigt att tänka på om man gör kampanjskyltar är att stora engångsskyltar kan vara dyra att frakta och att det finns många andra alternativ som kan vara lönsammare. Vi på DIXA hjälper er att ta fram rätt lösning för era behov och ändamål.

Vårt stora utbud av butiksskyltar inkluderar allt från fönsterdekor till vägg- och takskyltar, gatuställ, banderoller och belysta skyltar. Vi har allt för att passa ditt specifika behov och din budget.

För att skapa en speciell atmosfär och känsla i din butik använder vi olika tekniker som färg, form och 3D känsla. Utöver det är vi självklart också väldigt noga med att följa alla lagar och förordningar för butiksskyltar, så att du kan vara säker på att allt är i enlighet med lokala bestämmelser. Hör av dig till oss om du är nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig!

https://www.dixa.se/kontakt