Om oss

Vi finns med dig hela vägen

Vi är experter på tryckt butikskommunikation

Genom att förstå din affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som får våra kunder att sticka ut och synas, vårt engagemang märks i slutresultatet. Vårt mål är att maximera våra kunders affär med hjälp av den butikskommunikation vi tar fram tillsammans.

alt-text

Vi som jobbar här

Robin Hafvenstein
Anders Höglund
Jennifer Solberg
Daniel Tunér
Malin Johansson
Andreas Josefsson
Mia Hedberg
Mikael Hagström
Karin Pahlén
Andreas Boustedt
Graeme Fletcher
Johan Norén
Josefine Axelsten
Rolan Soumie
Elisabeth Broström
Afram Issa
Jonas Lindström
Mer om oss

Lönsamhet genom visuella budskap

Vi är den givna partnern för retailkunden som vill generera lönsamhet genom visuella budskap. Genom att vara med hela vägen i processen från idé till logistik och montering kan vi hitta kostnadseffektiva lösningar som sparar tid och pengar hela vägen ut i butiksledet.

Optimala lösningar för bästa resultat

Även om vi brinner för tryck och är stolta över den höga kvalitet vi håller i vår produktion tänker vi bortom den för att säkra att våra kunder får lösningar som är optimala från det att materialet lämnar oss till att de sitter uppe (och plockas ner).

Vi finns nära dig

Vårt lättillgängliga läge i Solna gör att vi har nära till din verksamhet och kan vara närvarande regelbundet – det gör också att vi snabbt kan leverera prover och material när tiden är knapp. Våra kunder är alltid välkomna till oss för att diskutera nya idéer och ta fram prototyper direkt i vår produktion.