Fönsterdekaler

Fönsterdekaler och dekor är en mycket effektiv metod för att skapa en unik och minnesvärd butiksmiljö för att öka försäljningen. Man får som sagt oftast bara ett första intryck. Ta därför möjligheten att ge dina kunder ett bra första intryck genom dina butiksfönster! Det kan trots allt vara det första de ser. Vi tar fram helhetslösningar med dekaler och kampanjbudskap i alla format. Det kan vara allt ifrån dina öppettider, din logotype till större budskap och större motiv till stora kampanjer.

Genom att sätta upp logotyper, budskap eller kampanjer direkt på fönstren förstärker du snabbt din kommunikation. Fönsterdekor passar också mycket fördelaktigt för att skärma av och skapa insynsskydd i kontorsmiljöer. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vilka färger, motiv och täckningsgrader man vill uttrycka sig med. Folierna är dessutom lätta att ta bort och lämnar inga spår efter sig. För uppsättning av fönsterdekor finns våra skickliga montörer till hands. Fönsterfolier monterar man såväl inom- som utomhus och vi kan ta fram lösningar till temporära kampanjer till permanenta lösningar som håller i flera år.

Dekaler och fönsterdekaler är också mycket tåliga och lätta att installera och kan vara en kostnadseffektiv metod för att skapa en unik och minnesvärd butiksmiljö.
Hur länge ska dekalen sitta uppe och vem ska montera och demontera dem? Det här är viktiga frågor som kan avgöra vilket material som passar just er.

Miljövänlig butiksdekor

Vi har ett stort utbud av hållbara och miljövänliga alternativ t.ex. helt PVC fria dekaler. Andra viktiga frågor är om ni har säkerhetsfilm på era fönster och om dekalerna ska monteras från in- eller utsidan och när på året montage ska ske!

Behöver ni hjälp med att montera upp en nationell kampanj så har vi egna montörer och ett montagenätverk som täcker hela Sverige.

Låt oss hjälpa dig att skapa en unik och minnesvärd butiksmiljö med våra dekaler och fönsterdekaler. Kontakt