Skyltmontage är en viktig del av att skapa en effektiv butiksmiljö och för att öka försäljningen. Med vår expertis på skyltmontage kan vi hjälpa dig att skapa en professionell och slående skyltning. En skyltning som sticker ut och fångar kundernas uppmärksamhet! Utöver att producera dina skyltar hjälper vi dig att på ett säkert och hållbart sätt montera dem i så väl alla inom- som utomhusmiljöer.

Därmed erbjuder vi en komplett tjänst för skyltmontage, inklusive design, produktion och installation av skyltar. Vi har ett eget montageteam med erfarna och professionella montörer. De hjälper dig med allt från enkel installation till mer komplexa projekt. Vi använder endast högkvalitativa material och tekniker. Allt för att säkerställa att skyltarna håller länge och ser bra ut. Vi hjälper dig också planera och genomföra skyltmontage i enlighet med lokala lagar och förordningar.

Skyltmontage från idé till färdig slutprodukt

För att leva upp till vårt varumärkeslöfte om att vara experter på tryckt butikskommunikation hjälper vi våra kunder med montage över hela Sverige. Jobbet är inte klart förrän dina tryckta produkter sitter där de ska! Vi har egna montageteam men även ett stort montagenätverk som täcker hela Sverige. Därmed kan vi snabbt montera rikstäckande kampanjer. Vi monterar folier, utskurna vinyltexter, fototapeter, skyltar, fönsterdekaler, fönsterfolier, inredningsfolier, golvdekaler och allt däremellan.

Behöver du annan hjälp när våra montörer ändå är på plats så tveka inte att säga till, vi är allmänt händiga och service är ett av våra ledord.

Våra montörer har genomgått monteringsutbildningar och har liftkort för att köra saxliftar, bomliftar och billiftar mm och alla innehar ID-06 legitimationer.

Är du i behov av montage så hör av dig till oss! Kontakt

Är du intresserad av att bli en del av vårt fantastiska montageteam så läs mer här! Jobba på DIXA