Skyltmontering

Vi erbjuder skyltmontering av diverse olika skyltar och material. Allt från fönsterdekor, utskurna vinyltexter, kampanjfolier, golvdekaler, fototaper, banderoller och allt annat tänkbart grafiskt material. För att leva upp till vårt varumärkeslöfte om att vara experter på tryckt butikskommunikation hjälper vi våra kunder med skyltmontering över hela Sverige.

Vi anser att jobbet inte är klart förrän dina tryckta produkter sitter där de ska.

Vi har egna montageteam som genom vårt geografiska läge snabbt kan ta sig ut till dig och få dina skyltar och kampanjer på plats. För att säkerhetsställa att vi kan erbjuda montering på alla orter och alla typer av platser har vi även ett stort montagenätverk som täcker hela Sverige. Detta gör att vi snabbt och effektivt kan montera rikstäckande kampanjer. Våra montörers ledord är service och noggrannhet. På så sätt kan vi erbjuda prisvärda, effektiva och smidiga monteringar till alla typer av företag, stora som små.

Våra montörer har genomgått monteringsutbildningar och har truckkort och ID-06 legitimationer.

Skyltmontering och demontering för bästa resultat

Självklart kan våra montörer även hjälpa till vid demontering. På samma sätt som vid montering ska processen vara så smidig och effektiv som möjlig. Beroende på material, tillvägagångssätt och hållbarhet på olika produkter kan det vara lönsamt att våra montörer tar hand om demonteringen eller när det är dags att byta ut det visuella materialet. De kan säkerhetsställa att de olika skyltarna och monteringen sitter som det ska på bästa sätt och för bästa hållbarhet. Å andra sidan samma sätt vid demontering eller byte. Det ska inte finnas spår av lim eller restprodukter när kampanjen eller skylten ska tas bort. Våra montörer har lång erfarenhet och har stor kunskap av olika typer av montering och material.

Du kan läsa mer om hur vi arbetar med skyltmontering och skyltmontage här: https://www.dixa.se/tjanster/nytt-montage/

Är du intresserad av att höra mer om oss och bli en del av vårt fantastiska montageteam kan du läsa mer här: https://www.dixa.se/jobba-pa-dixa/